Εταιρία

Η μεταφορική εταιρεία ΣΑΡΑΝΤΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, με έδρα στο Ωραιόκαστρο, είναι η λύση στις μετακομίσεις – μεταφορές σας, δραστηριοποιούμενη στο χώρο των χερσαίων μεταφορών από το 2003.

Σε όλα αυτά τα χρόνια εμπειρίας μας, μας χαρακτηρίζει η συνέπεια και η υπευθυνότητα. Ο στόλος μας αποτελείται από 12 ιδιόκτητα, πλήρως εξοπλισμένα φορτηγά και μηχανήματα.

Προσφέρουμε κάθε είδους μεταφορική υπηρεσία σε ιδιώτες και σε εταιρείες, όπως:

  • Φορτο-εκφορτώνουμε 5μετρα – 8μετρα δέματα (πάγκους, σωλήνες κ.ά.), χάρη στην κουρτίνα και στη διαιρούμενη κολώνα στα πλαϊνά
  • Φορτο-εκφορτώνουμε παλέτες – ξύλινα κιβώτια, αλλά και συσκευασία οικοσκευής σε παλέτες, με την υδραυλική πόρτα και του παλετοφόρου
  • Φορτο-εκφορτώνουμε μηχανήματα όγκου 5μετρα – 8μετρα, με τη χρήση γερανογέφυρας, χάρη στην ανοιγόμενη οροφή.

Αναλαμβάνουμε την επαγγελματική σας μεταφορά, διανομή, περισυλλογή εμπορευμάτων της εταιρείας σας, αλλά και μηχανημάτων (5m έως 8,5m μήκος), με δυνατότητα φορτοεκφόρτωσης από το πλάι (μουσαμάς κουρτίνα), αλλά και από επάνω (γερανογέφυρα). Τα οχήματα είναι εφοδιασμένα με υδραυλικές πόρτες (1,5 – 2 τόνων), παλετοφόρα (ηλεκτρικά). Σημείο φόρτωσης μπορεί να είναι: λιμάνι – Δ.Ε.Θ. – φαρμακαποθήκη – πρακτορεία, με αποστολέα εσάς και παραλήπτη οποιοδήποτε σημείο, για διανομή & περισυλλογή. Τα φορτηγά καλύπτουν μεταφορά στο κέντρο της πόλης, σε όμορους νομούς αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Όλες οι μεταφορές αφορούν απ’ ευθείας παραδόσεις, χωρίς μεταφορτώσεις. Όλοι οι οδηγοί μας διαθέτουν δίπλωμα A.D.R. Επικοινωνήστε μαζί μας, να συζητήσουμε κάθε μορφή μεταφοράς που σας ενδιαφέρει.

Παράλληλα, αναλαμβάνουμε για εσάς όλη τη διαδικασία μετακόμισης και μεταφοράς των οικοσκευών και ηλεκτρικών συσκευών σας, από τη Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα.

Πιο αναλυτικά, οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

Το λύσιμο και το στήσιμο των επίπλων σας (ντουλάπα, σύνθετο, κρεβατοκάμαρα κ.τ.λ.), την αποσύνδεση – σύνδεση ηλεκτρικών συσκευών, την εγκατάσταση – απεγκατάσταση ηλεκτρικών συσκευών, υδραυλικών, φωτιστικών και κλιματιστικών και την περιτύλιξή τους με μεμβράνη, αναλόγως της ευαισθησίας κάθε είδους. Η εργασία γίνεται και από ηλεκτρολόγο.

Εξειδικευμένο συνεργείο αναλαμβάνει το αμπαλάζ, τις περιτυλίξεις, δηλαδή, των υαλικών, των επίπλων ή άλλου είδους ευαίσθητων αντικειμένων, με φούσκα και χαρτί οντουλέ, ανάλογα με την ευαισθησία κάθε αντικειμένου. Για την ασφαλέστερη μεταφορά ευαίσθητων αντικειμένων, χρησιμοποιούνται ειδικά, ποιοτικά υλικά συσκευασίας.

Την ίδια στιγμή, αναλαμβάνεται η καθαριότητα του σπιτιού πριν και μετά τη μετακόμιση, από εξειδικευμένο συνεργείο, ενώ διαθέτουμε ανυψωτικά μηχανήματα, ώστε να μπορούμε να αντεπεξέλθουμε σε κάθε σας ανάγκη, άμεσα και αποτελεσματικά.

Με την ανυψωτική μετακόμιση, μπορούμε να μεταφέρουμε, με ευκολία και ασφάλεια, βαριά αντικείμενα, όπως πιάνα, χρηματοκιβώτια κ.ά., αλλά και βαριά έπιπλα, όπως καναπέδες, βιβλιοθήκες κ.ά., χωρίς κανέναν απολύτως κίνδυνο τόσο για την περιουσία σας, όσο και για το κτίριο.

Τα ανυψωτικά μηχανήματα που διαθέτουμε είναι ευέλικτα και χρησιμοποιούνται για αντικείμενα που είναι δύσκολο να μετακινηθούν, σε περιπτώσεις που, για παράδειγμα, δεν υπάρχει ανελκυστήρας ή είναι πολύ ογκώδη για να περάσουν από την πόρτα.

Μεταφορά Καναπέ
+
Μεταφορά Καναπέ
Μετακόμιση νοικοκυριού, Ογκώδη αντικείμενα, Φοιτητική Μετακόμιση
Χρήση ανυψωτικού μηχανήματος
+
Χρήση ανυψωτικού μηχανήματος
Επαγγελματική Μεταφορά, Μετακόμιση νοικοκυριού, Ογκώδη αντικείμενα, Φοιτητική Μετακόμιση
Αμπλαρισμένα έπιπλα
+
Αμπλαρισμένα έπιπλα
Αμπλάρισμα, Μετακόμιση νοικοκυριού, Φοιτητική Μετακόμιση
Μεταφορά τρακτέρ
+
Μεταφορά τρακτέρ
Επαγγελματική Μεταφορά
Μεταφορά
+
Μεταφορά
Αμπλάρισμα, Μετακόμιση νοικοκυριού, Φοιτητική Μετακόμιση
Αμπλαρισμένα έπιπλα
+
Αμπλαρισμένα έπιπλα
Αμπλάρισμα, Μετακόμιση νοικοκυριού, Ογκώδη αντικείμενα, Φοιτητική Μετακόμιση
1 2

Enter your keyword